BRA BOK


MED ÖRNEN TILL NORDPOLEN

Det sena 1800-talets upptäckariver drev över tusen polarforskare till det ogästvänliga landskapet. En av dem var den visionäre svenske upptäcktsresanden Salomon August Andrée som år 1897 gjorde ett uppmärksammat försök att tillsammans med två kollegor flyga till Nordpolen i vätgasballongen ”Örnen”.

 

Läs mer: MED ÖRNEN TILL NORDPOLEN

ÄLDRE GENOM TIDERNA

Aldregenomtiderna
 
Boken Äldre genom tiderna av Birgitta Odén har nu äntligen kommit i en ny upplaga sedan den varit slut under en längre period.
Hur är det egentligen med ättestupa? Fanns det någon äldrevård på medeltiden?
 

Läs mer: ÄLDRE GENOM TIDERNA

DAGBOK MED KYRKOALMANACKA

Dagboken har funnits i över 40 år i kyrkans tjänst! Bra med andlig spis.

Läs mer: DAGBOK MED KYRKOALMANACKA

HA DE GOTT AV GLENN HYSEN

hysen
 
Glenn Hysén, en av Sveriges mest kända och populära fotbollsspelare berättar i boken Ha de´ gott öppenhjärtigt om skilsmässor, sonen Antons homosexualitet, uppsägningen från Viasat, A-kassan, rasist- och homofobanklagelserna och myglet inom fotbollen. Boken ges nu ut i pocket.

Läs mer: HA DE GOTT AV GLENN HYSEN

DEN GLADE PENSIONÄREN

 

 

- Jag vänder mig till läsare som vill bli överraskade, som har fantasi och som gillar det absurda. Ordvänderier är något som jag roat mig med hela livet. Associationsvändningar är ju snubblande nära ibland i en vanlig konversation. Missförstånd på grund av språkets inkonsekvens […].Det säger Lars Tilling, författare till novellsamlingen «Den glade pensionären» som släpps av Recito förlag den 30 juli.

Läs mer: DEN GLADE PENSIONÄREN