SENASTE NYHETERNA


ALLT POPULÄRARE ATT FLYTTA TILL SPANIEN

Nya siffror från Registradores, den spanska inskrivningsmyndigheten, visar att 3607 svenskar köpte bostäder i Spanien under 2016 vilket är en ökning med 30,9 % jämfört med 2015.

Läs mer: ALLT POPULÄRARE ATT FLYTTA TILL SPANIEN

NU FYRA FLYGBOLAG SOM KÖR PÅ SOLKUSTEN

 

 

Nu blir det fler möjligheter att ta sig till spanska solkusten. Etablerade Norwegian, Ryanair och SAS får se ett nytt bolag på linjen från Arlanda till Malaga - Primera Air. Givetvis trevligt för allt fler som söker sig till sol och värme.

Läs mer: NU FYRA FLYGBOLAG SOM KÖR PÅ SOLKUSTEN

SPARA PENGAR PÅ DIN KOMMANDE RESA

Svenskar kan spara i genomsnitt 28 procent om flygbiljetter för jul- och nyårsresan bokas i början av november. Resesöksajten momondo.se har analyserat mer än 13,2 miljarder flygpriser i sin årliga prisstudie, och kan nu avslöja de absolut bästa tidpunkterna att boka kommande resor. 

Läs mer: SPARA PENGAR PÅ DIN KOMMANDE RESA

SENIORMÄSSA 28 SEPTEMBER NOLIA UMEÅ

 

Nu är det dags igen för en NY spännande SENIORMÄSSA på Nolia, Umeå, med PRO och ABF som arrangörer. Vår förra mässa blev en formidabel succé. Det kom så mycket folk att vi knappt rymdes. Nu har vi ordnat betydligt mer svängrum. Sex-sju gånger större yta!  

 

Läs mer: SENIORMÄSSA 28 SEPTEMBER NOLIA UMEÅ

DAMMSUGARE SOM HJÄLPER

Många svenskar har husdjur – nästan var tredje svenskt hushåll har en hund eller katt*. Att vara husdjurägare är en källa till mycket glädje, men kan också ha sina baksidor. Djurhår, smuts och odör är medföljande konsekvenser – och kan för den som drömmer om ett husdjur vara ett argument till att inte skaffa ett överhuvudtaget. Nu behöver inte sällskapet av en hårig vän innebära att hemmets renlighet försämras. Bosch Zoo’o dammsugarserie suger effektivt och enkelt upp hår och smuts samt tar bort dålig lukt.

Läs mer: DAMMSUGARE SOM HJÄLPER