SENASTE NYHETERNA


DAMMSUGARE SOM HJÄLPER

Många svenskar har husdjur – nästan var tredje svenskt hushåll har en hund eller katt*. Att vara husdjurägare är en källa till mycket glädje, men kan också ha sina baksidor. Djurhår, smuts och odör är medföljande konsekvenser – och kan för den som drömmer om ett husdjur vara ett argument till att inte skaffa ett överhuvudtaget. Nu behöver inte sällskapet av en hårig vän innebära att hemmets renlighet försämras. Bosch Zoo’o dammsugarserie suger effektivt och enkelt upp hår och smuts samt tar bort dålig lukt.

Hund- och kattägares regler kring var deras husdjur ska få vistas i hemmet skiljer sig ofta åt. Vissa välkomnar sina djur i hemmets samtliga delar, inklusive soffor och sängar, medan andra helst ser att de enbart håller sig på golvet. Oavsett vad man föredrar kan ett par bedjande hund- eller kattögon få även den mest stränga djurägaren att tänja på gränserna. Det betyder ofta att våra vänner lämnar oönskade spår i form av indragen smuts och svårupptagna hårstrån som sätter sig i soffor och mattor.

Bosch har utvecklat Zoo’o, en serie dammsugare med fyra gemensamma funktioner optimerade för städande djurägare. Tack vare en kombination av AirTurbo-systemet och ProAnimal-munstycket kan djurhår sugas upp snabbare och mer noggrant på både mattor, hårda golv och i möbler. Även om djurhår går att dammsuga bort kan fortfarande doften av hund eller katt finnas kvar. Detta råder Bosch bot på genom en kombination av HEPA- och Bionicfilter som ger 50 % renare "fråndoft". Zoo’o-serien skiljer sig även från en vanlig dammsugare då munstycket har en cylinder som enkelt plockas ut för rengöring. Genom att utveckla en serie som gör det enklare för husdjursägare att städa upp efter sina djur ser Bosch till att djurägare kan spendera mer tid med sina fyrbenta kompisar och mindre tid med att bli av med djurhår hemma.

 

– I vår produktutveckling arbetar vi för att lösa problem som ett stort antal människor har i hemmet. Eftersom svenskar är otroligt måna om sina hem och samtidigt har hundar eller katter så känns det extra roligt att kunna erbjuda konsumenter dammsugarserien Bosch Zoo’o. Genom Bosch Zoo’o gör vi det möjligt för djurägare att välkomna sina fyrbenta familjemedlemmar i alla delar av hemmet – utan att kompromissa med renlighet och städstandard, säger Angela Gustafsson-Redén, Sales Marketing Manager SDA på Bosch Home Appliances.